Păstrăvăria Albota, Arpașu de Sus 505, 557016, Sibiu

albota-logo.png

Camera Single

Camera Single – oază de liniste si confort

Acest tip de camere au fost proiectate cu grija în stil rustic-modern, pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. Această cameră este dotată cu două paturi de o persoană, confortabile și relaxante, perfecte pentru a vă odihni după o zi de explorare a frumuseților locale. Baia privată, modernă și curată, vă oferă spațiul necesar pentru îngrijire personală.

Micul dejun este inclus în preț, astfel încât să vă puteți începe ziua cu o selecție variată de produse proaspete și gustoase. Cameră Single vă bucură cu o priveliște uimitoare fiind dotate cu un balcon spatios– aveți opțiunea de a alege între vederea spre lacurile păstrăvăriei, unde puteți admira frumusețea naturală și liniștea apelor, sau spre munte, unde veți fi impresionat de măreția și splendoarea peisajului.

Această cameră este destinată celor care caută un loc de refugiu și de relaxare, unde confortul și frumusețea naturii se combină pentru a crea experiența perfectă de vacanță.

Facilitati

Baie proprie, TV, telefon, încălzire centrală, Wi-Fi, mic dejun, aer condiționat, balcon, loc de parcare, acces teren sport și piscină.

Tur Virtual

Tur Virtual
Cameră Single
Complexul Albota parau

În ceea ce privește procesul de cazare, check-in-ul este disponibil începând cu ora 15:00, iar în situația în care există camere disponibile, acestea pot fi puse la dispoziția clientului și mai devreme. Check-out-ul trebuie realizat până cel târziu la ora 12:00. Pentru cei care sosesc după ora 23:30-24:00, se recomandă să contacteze linia de urgență la numărul 0743-321.015 pentru a organiza cazarea.

Complexul Albota oferă numeroase facilități, precum piscină, spa, terenuri de sport, drumeții, hidroterapie, plimbare cu bicicleta, și multe altele. Detalii complete pot fi găsite pe pagina noastră la secțiunea Păstrăvăria Albota.

Da, avem un restaurant în cadrul complexului unde se servesc diverse mâncăruri și băuturi. Indiferent de tipul de cameră ales, micul dejun este inclus în prețul camerei. In restul zilei, aveti optiunea de a manca la restaurantul nostru, si puteti consulta meniul aici. (link catre meniul de la restaurant)

Din motive de igienă și pentru a asigura confortul tuturor oaspeților, nu permitem accesul animalelor de companie în incinta restaurantului și a hotelului.

Politica noastră de anulare variază în funcție de sezon și tipul de cazare. Detalii precise le găsiți pe pagina noastră de Politică de Anulare.

Da, Complexul Albota oferă parcare gratuită pentru toți oaspeții noștri.

Recepția noastră este deschisă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă oferi asistența necesară în orice moment.

Da, avem facilități pentru evenimente și conferințe.Pentru evenimentele de mai multe zile puteti sa va cazati la hotelul nostru. Tarifele pentru sala de conferinteo puteti gasi la sectiunea Pastravaria Albota, sectiunea ”Sali de Conferinta”.

Da, acceptăm plăți cu cardul.

Complexul Albota este un mediu eco-friendly și este strict interzis fumatul în interiorul clădirilor. Avem zone special amenajate pentru fumători în aer liber.

Obiective

Turistice