Aici este îndeplinit visul ECO !
La Complexul Albota se obţin alimente naturale şi ecologice, printr-un lanţ natural în care fiecare verigă este producţie proprie. Toate aceste produse stau la baza mâncărurilor servite în restaurantul complexului, cât şi în punctul propriu de valorificare din Sibiu: Restaurant Hermania.
Păstrăvii, carnea şi produsele din carne provin din păstrăvărie şi ferma noastră din localitatea Cârţişoara. Brânzeturile provin de la atelierul nostru de prelucrat lapte/brânză din localitatea Poieniţa. Pâinea servită în restaurant o obţinem pe vatră în brutăria noastră de la Păstrăvărie.
Visul de a trăi într-un mediu nepoluat şi de a şti de unde provine ceea ce mănânci – a devenit aici realitate!
Restaurantul nostru mobilat în stil rustic-modern vă oferă mâncăruri tradiţionale locale.
Din meniu nu lipsesc deserturile, iar pentru ca masa să fie completă vă stau la dispoziţie spirtoase şi vinuri albe sau roşii.
Din specialităţile casei:
- File de păstrăv în fulgi de porumb cu sos de pătrunjel şi cartofi natur
- Specialităţi din vită Angus
Program Restaurant: 8.00 – 23.00