Păstrăvăria Albota, Arpașu de Sus 505, 557016, Sibiu

albota-logo.png

Săli de Conferinţă

Sali de Conferinţa Modernizate la Complexul Turistic Albota

In inima Complexului Turistic Albota, se gasesc trei sali de conferinta ultramoderne, pregatite si bine echipate pentru a oferi o ambianta linistita si confortabila pentru orice tip de eveniment din sfera afacerilor. Aceste spatii sunt proiectate perfect pentru o gama variata de intalniri corporative, seminarii, training-uri, sesiuni de teambuilding si workshop-uri, oferind un cadru intim si natural. Amplasarea intr-o zona pitoreasca si aerul de munte contribuie semnificativ la mentinerea concentrarii si a atentiei, traducandu-se intr-o crestere a productivitatii participantilor.

Infrastructura Versatila si Personal Dedicat

Salile de conferinta din Complexul Turistic si Pastravaria Albota reprezinta alegerea ideala pentru organizarea evenimentelor si conferintelor de afaceri de mare impact. Echipate cu facilitati moderne si sustinute de un personal dedicat, acestea se imbina perfect cu decorul natural impresionant, asigurandu-va ca aveti tot ceea ce este necesar pentru a crea evenimente de succes si de neuitat.

Diversitatea si Capacitatea Spatiilor

Doua dintre salile de conferinta au o capacitate flexibila, putand gazdui intre 12 si 30 de persoane. Acestea sunt dotate cu flip-chart, video-proiector, ecran, conexiune la internet, pixuri, markere si hartie, oferind clientilor nostri o experienta relaxanta si eficienta chiar si in timpul momentelor de concentrare intensa.

Cea mai spatioasa sala de conferinta poate gazdui intre minim 40 si maxim 80 de persoane, fiind ideala pentru intalnirile de afaceri ale companiilor multinationale. Dotata cu echipamente precum flip-chart, video-proiector, ecran, conexiune la internet, pixuri, markere, hartie si sistem audio, aceasta sala se adapteaza perfect necesitatilor si cerintelor diverse ale clientilor Complexului Albota.

Servicii si Optiuni Suplimentare

La Complexul Albota, companiile pot opta pentru pachete de Coffee Break, oferind clientilor posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cafele, ceaiuri, fursecuri, sucuri sau fructe. Acest serviciu suplimentar completeaza experienta conferintelor si evenimentelor, asigurand un moment de relaxare si energizare pentru participanti intre sesiunile de lucru intens.

Pauzele de Cafea Personalizate

Complexul Albota este dedicat nu doar furnizarii unor spatii excelente pentru evenimentele de afaceri, ci si oferirii unor momente de relaxare si revigorare prin serviciile sale de Coffee Break adaptate nevoilor clientilor.

Optiuni Delicioase pentru Pauzele de Cafea

Pentru companiile care inchiriaza salile de conferinta, Complexul Albota ofera doua variante distincte de Coffee Break. Prima varianta pune la dispozitia participantilor o gama variata de cafele, ceaiuri, apa si fursecuri, creand o atmosfera placuta si reconfortanta in timpul pauzelor. Fiecare alegere este atent selectionata pentru a satisface diversele preferinte ale participantilor.

Varianta Extinsa pentru Oaspetii Complexului Albota

Varianta extinsa este gandita pentru a oferi o experienta mai completa si rafinata. In plus fata de cafele si ceaiuri de calitate superioara, aceasta optiune include apa, fursecuri proaspete, fructe proaspete si sucuri naturale. Toate acestea sunt alese si pregatite cu atentie pentru a oferi o varietate de arome si nutrienti care sa satisfaca gusturile si necesitatile diverse ale participantilor.

Calitate si Provenienta Garantata

Mancarea pregatita pentru aceste pauze de cafea este confectionata in restaurantul nostru, asigurandu-ne ca fiecare gustare este proaspata, delicioasa si respecta cele mai inalte standarde de calitate. In plus, apa oferita in aceste pauze este extrasa si imbuteliata chiar in cadrul Complexului Albota, garantand astfel prospetimea si calitatea sa.

Imbinand Gustul si Profesionalismul

Coffee Break-ul oferit de Complexul Albota nu este doar o pauza in cadrul evenimentului, ci si o oportunitate de a completa experienta conferintelor si intalnirilor de afaceri cu gusturi fine si prospetime autentica. Alegerea dintre cele doua variante permite companiilor sa personalizeze aceste momente de pauza conform preferintelor si nevoilor participantilor, garantand astfel o atmosfera placuta si un moment de relaxare binevenit in cadrul evenimentelor lor corporative.

Tarife si Cazare

Pentru evenimentele care necesita mai multe zile, exista optiunea de cazare la hotelul nostru, iar detalii suplimentare despre tarifele de cazare pot fi gasite pe site-ul nostru la sectiunea „Tarife Cazare„. Complexul Turistic Albota si salile sale de conferinta sunt gandite pentru a oferi un cadru propice si eficient pentru evenimente de afaceri memorabile si productive.

Tarife săli conferinţe şi servicii conexe

Sală de conferinţă (12-30 locuri) - 2 săli 350 lei zi/sală flip-chart, video-proiector, ecran, internet, pixuri, markere, hârtie
Sală de conferinţă/pavilion (40-80 locuri) 700 lei zi/sală flip-chart, video-proiector, ecran, internet, pixuri, markere, hârtie, sistem audio
Coffee break var. 1 10 lei/pers. cafea, ceai, apă, fursecuri
Coffee break var. 2 17 lei/pers. cafea, apă, fursecuri, fructe, sucuri
Detalii: 0269-233.503; 0743-280.009; office@albota.sobis.ro