Păstrăvăria Albota, Arpașu de Sus 505, 557016, Sibiu

albota-logo.png

Oferte Speciale ale Complexului Albota pentru o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â

   Complexul Albota isi propune ca toti vizitatorii sa aiba o experienta cat mai unica si mai placut atunci cand doresc sa isi organizeze vacanta la noi, sau doar atunci cand isi doresc sa cumpere produsele noastre 100% bio, pregatite chiar in cadrul complexului si al celor doua ferme din apropiere.

   Ne axam pe confortul si bunastarea clientilor nostri. Cu aceste lucruri in minte se lucreaza intensiv pentru organizarea ofertelor speciale de sarbatori pentru vizitatorii complexului, care sa includa cat mai multe activitati recreative si informationale pentru ca dumneavoastra si familia dvs. sa aveti o vacanta cat mai relaxanta si plina de amintiri frumoase.

   Cand vine vorba de produsele marca Albota, acestea sunt 100% ecologice, mai mult de 80% din toate alimentele folosite in restaurantul si magazinele complexului fiind productie proprie. Animalele sunt crescute la Ferma Cartisoara, din apropierea complexului, ferma pe care o puteti vizita daca sunteti interesati. Pestii sunt crescuti si pescuiti din cele 14 lacuri amenajate pentru productia de pastravi din speciile Curcubeu si Fantanel.

Produse Marca

Albota

   Complexul si Pastravaria noastra va ofera o varietate de produse alimentare artizanale si autentice, fabricate din ingrediente ecologice provenite de la fermele proprii. Indiferent de preferinte sau gusturi, noi va oferim o gama de produse delicioase si sanatoase, pregatite cu multa migala si atentie la detalii.

   Toate produsele sunt productie proprie, provenite de la una dintre cele 3 locatii: Pastravaria Albota, Ferma Cartisoara si Ferma Poienita. In cadrul acestor trei locatii avem amenajate mai multe ateliere de prelucrare a carnii si a laptelui pentru a ne asigura ca alimentele noastre sunt conforme si celor mai inalte standarde de calitate.

Programul Special

de S─ârbatori

   In perioadele de Paste/ Craciun/ Revelion si alte sarbatori legale, organizam diferite pachete de vacanta care pot include: excursii, programe speciale pentru copii, punerea la dispozitie a unui personal calificat pentru supravegherea copiilor, activitati de familie, cum ar fi concursuri, tombole si jocuri de familie in urma carora puteti castiga diferite premii.

   In aceste pachete de vacanta pretul este fix, acesta fiind diferit de tarifele noastre obisnuite. Tarifele sunt specificate in planurile de vacanta, iar acestea includ toate activitatile si mesele precizate in program.

Turul Fermei

din Cartisoara

   Daca doriti sa vizitati Ferma Cartisoara, care apartine Complexului si Pastravariei Albota, trebuie doar sa solicitati accesul. Ferma Cartisoara ne ajuta sa oferim clientilor nostri produse de cele mai inalte standarde calitative. Acest loc situat in mijlocul frumusetii naturale a Muntilor Fagaras, ne ofera siguranta ca toate produsele noastre sunt 100% naturale, obtinute din ingrediente locale, crescute chiar de noi, facand fiecare bucata de mancare sa fie proaspata si autentica.

   La Ferma Cartisoara, intr-un cadru natural si ecologic, sunt crescute: oi, capre, vaci, bivoli de apa, bovine Angus, iepuri si rate. Toate aceste animale sunt supravegheate cu grija pentru a ne asigura ca orice aliment este cat mai natural si mai sanatos. Noi ne dorim sa indeplinim visul de a trai intr-un mediu nepoluat, de a stii de unde provin alimentele pe care le mancam si de a ne asigura ca fiecare nevoie si dorinta a oaspetilor nostri este indeplinita.

┬á ┬áLa Albota se ob┼úin alimente proaspete ┼či autentice, printr-un lan┼ú ecologic ├«n care fiecare verig─â este produc┼úie proprie. Aceste produse stau la baza m├ónc─ârurilor servite ├«n restaurantul Complexului nostru, c├ót ┼či ├«n punctul propriu de valorificare din Sibiu: Restaurant Hermania. Daca doriti sa cumparati diferite alimente din productia noastra, va asteptam si la Magazinul nostru din cadrul complexului, in magazinul online sau la Bacania Albota din Sibiu.

Magazinul nostru fizic din cadrul Complexului  este la adresa:

Complexul turistic Pastravaria Albota

Adresa: DC47, Arpasu de Sus, jud. Sibiu, 557016

Telefon: 0743321015

Program: 08:00 – 21:00

Bacania Albota, impreuna cu Restaurantul Hermania din Sibiu vor putea fi gasite la adresa:

Bacania Albota

Adresa: Str. Filarmonicii nr.2, Sibiu, 550165

Telefon: 0745-669.334

Program:

Luni – Sambata: 09:00 – 20:00

Duminica: 09:00 – 15:00

Puteti comanda produsele noastre si prin intermediul aplicatiei Glovo